TEAM NIELS

Hans-Jurgen Striek
Privétrainer / Coach

Hans-Jurgen leerde Niels in 2018 kennen. En hij was direct enthousiast over Niels. Na een eerste ontmoeting – een groepstraining in Zevenaar – besloten Hans-Jurgen en Niels dan ook te gaan samenwerken en sindsdien zijn ze bijna onafscheidelijk. Hun band is sterk als titanium.

Hans-Jurgen: “Niels is een ontwapenende, sociale jongeman met een overvloed aan energie en een aanstekelijk enthousiasme. Zijn leergierigheid en gedrevenheid zijn bewonderenswaardig, en hij valt op door zijn aanvallende speelstijl en onverschrokkenheid op de tennisbaan. Zijn emotie en expressie maken zijn spel altijd boeiend.”

De leermeester hoopt dat Niels in de toekomst een inspiratie zal blijven voor kinderen in vergelijkbare situaties, om hen aan te moedigen om te sporten en te tennissen. Hans-Jurgen blijft genieten van hun samenwerking en is trots op Niels’ vooruitgang, zowel op als naast de baan.

Bart van Schijndel
Management

Met zijn bedrijf Sport Stories begeleidt Bart van Schijndel een select team van topsporters. En creëert hij voor hen een omgeving waarin ze zich maximaal op hun sportieve prestaties kunnen richten.

Niels past perfect in dat rijtje. “Niels is een jonge, positieve en energieke kampioen met passie voor zijn sport die pas aan het begin van zijn carrière staat. Samen ontwikkelen we Niels’ merk en bekijken we de commerciële partnermogelijkheden met het oog op de toekomst.”

Bart spreekt de taal van zowel de kleedkamer als de boardroom. Als sportmarketingexpert weet hij als geen ander wat sport in het algemeen en sporthelden in het bijzonder voor onze samenleving betekenen. “Sport is emotie; elke dag opnieuw gaan succes en tegenslag en vreugde en verdriet hand in hand. Metaforisch voor ons leven, ook op de werkvloer.”

Adriaan van Dijsseldonk
Strength & conditioning coach / Msc. Sportfysiotherapeut

Sinds het voorjaar van 2020 werkt Adriaan nauw samen met Niels. Een samenwerking die uit noodzaak is ontstaan door de uitdagingen van het coronavirus. Toen de trainingsfaciliteiten van de KNLTB in Amstelveen sloten, zocht Niels naar alternatieven om zijn training en doelen, destijds gericht op Tokio 2020, voort te zetten. Zo vond Niels Adriaan. Vanwege het eerdergenoemde virus was het niet druk in de fitnessruimte. Zo hadden beide mannen alle ruimte om een succesvol programma op te tuigen en af te werken.

Adriaan: “Het werd een gezellige vrijdagmiddagroutine. Niels voorzag zijn playlist van opzwepende nummers om het weekend in te luiden. En ik leerde veel van Niels. Hij liet me inzien dat obstakels kansen zijn om nieuwe manieren van denken en trainen te ontdekken. Het is een genot om met Niels te werken, aangezien hij altijd 100% inzet toont tijdens de trainingen en gevoel voor humor heeft. De resultaten zijn indrukwekkend: Niels heeft niet alleen zijn fysieke vaardigheden naar nieuwe hoogten getild, maar heeft ook bewezen dat doorzettingsvermogen en een positieve mindset geen grenzen kennen.”